MOBİL YAZILIMLAR

Mobil Yazılımlar Nelerdir?

Mobil uygulama yazılımı geliştirme, mobil cihazlarda çalışan yazılım uygulamalarını oluşturma sürecidir. Tipik bir mobil uygulama, uzak masaüstü kaynaklarıyla çalışmak için bir ağ bağlantısı kullanır. Bu nedenle, mobil geliştirme süreci, kurulabilir yazılım paketleri oluşturmayı, temel hizmetlerin (API’ler aracılığıyla verilere erişme gibi) uygulanmasını ve uygulamanın hedef cihazda test edilmesini içerir.

Mobil Uygulama Yazılımı

Mobil Uygulama Yazılımı genellikle akıllı telefonlar, tabletler, dizüstü bilgisayarlar veya masaüstü bilgisayarlar gibi mobil cihazlarda çalışacak hatta yürütülecek şekilde tasarlanmıştır. Kullanıcıya istenen işlevlerle hizmet vermek için dağıtılır. Her uygulama, bireysel işlevler sağlar ve özellikle çoklu görevlere olanak tanır. Kullanıcının kendi talebine göre tercih ettiği uygulamaları seçmesini sağlar. Uygulamalar, kendi avantajları hatta sınırlamaları olan ve kullanıcı tarafından akıllı erişilebilirliği geride bırakan bir yaklaşım olarak tasarlanmıştır.

Mobil Uygulama Yazılımını Neden Kullanıyoruz?

Mobil uygulamalar, akıllı telefonlarda, mobil cihazlarda veya tabletlerde çalışmak üzere geliştirilmiş yazılımlardır. Çevrimiçi bankacılık, çevrimiçi alışveriş, e-postalarına erişme, animasyonlu oyunlar oynama, bir gün veya bir ay planlama gibi benzersiz hizmetler sunar. Yerel mobil geliştirme araçları, geliştiricinin gerekli platformda kaliteye, nitelikli, basit ve kullanıcı dostu herhangi bir özel uygulamayı tasarlamasına olanak tanır. Kullanımları için birçok neden mevcuttur.

FAYDALARI NELERDİR?

  • Son derece etkileşimlidir ve artan verimlilikle çalışır
  • Kişisel ve profesyonel deneyimlerde olağanüstü sonuçlar sağlar
  • Evde sanal bir ofis oluşturma seçeneğinden çalışanlara yapılan görünürlüğü artırır
  • İnternet bağlantısı, bulut bilişim ve bulut depolamaya erişmek için dizüstü bilgisayarınızı veya masaüstü bilgisayarınızı internet destekli cihazlara bağlar

Bize Ulaşın

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.